2017. június 15., csütörtök

Búcsúajándék ötletek: 1. Tabló

Régi jó szokásom pályafutásom kezdete óta, hogy minden tanév végén készítek valami kis ajándékot az osztályomnak, de negyedikben igyekszem valami olyat adni, amit talán többen is megőriznek. Persze régebben nehezebb dolgom volt, hiszen nem volt se számítógép, se nyomtató, de minden szeretetemet beleraktam az ajándékba, és a gyerekek tekintetéből láttam, hogy örültek neki. Sőt azt is tudom, hogy van olyan "gyerekem", akinek a mai napig megvan minden, amit kapott tőlem az évek során.

Az idén az egyik Facebook csoportban láttam meg egy tabló ötletet, gondoltam, én is készítek egy olyat, közösen a tanítványaimmal. Aztán közben változtattam rajta egy kicsit, így lett az enyém, a miénk. 

FORRÁS


Mivel az idén több hónapon keresztül foglalkoztunk Willy Foggal és társaival, gondoltam, repüljenek a gyerekek hőlégballonon. Bár én szerettem volna még néhány felhőt is feltenni, a húgom szerint úgy túl zsúfolt lett volna, így az lemaradt. Közös munka eredménye az alábbi tabló, melyet fénykép formájában mindenki megkapott tőlem a mai napon.


Ha tetszik az ötlet, készítsétek el Ti is, vagy raktározzátok el jövőre!

Jó kreatívkodást!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése