2012. április 18., szerda

Korábbi évek anyák napi ajándékai

Lehet, hogy már túlzás részemről ez a sok anyák napi bejegyzés, de újból a kezembe került néhány régebbi ötlet. Az elsőt kivéve nem hiszem, hogy az internethez közük lenne, mert még az őskorból valók.

Kicsit pepecses volt elkészíteni az alábbi albumot, de a szülőknek nagyon tetszett. Tavalyelőtt készítettük el az akkori  negyedikeseimmel, és mikor tavaly az egyik családból újabb gyerek került a kezem alá, anyu megkérdezte, hogy velük fogok-e olyan fényképalbumot készíteni. Hát majd meglátom. Az ötletet egyébként a nagylányom adta, aki a barátjának készített ilyen albumot. (Az albumban jók a képek, az arról készített fotók nem mindig sikerültek jól. Fényképész biztos nem leszek. :))













És itt vannak a már említett őskori ötletek:
Egy négyzetlapra ragasztjuk a szívet, arra ragasztjuk a masnit. Erre tesszük az üres rajzlapot, és színessel átsatírozzuk a mintát.



Talán a legrégebbi ajándékok ezek ( Ahogy utánaszámoltam 15 éves a sajtos dobozos).:

Az üveg alján műanyag golyócskák vannak, amit egy műanyagüzemből kértem. ( Ott ez alapanyag, ebből készül a műanyag tál, pohár, stb.) Bele egy kis csokorka virág került.
A másik:  sajtos doboz teteje, színes papír, és a száraz virág. Dekorgumi akkor még nem volt, azzal biztosan mutatósabb lenne.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése